Åpent hus på Sukkerbiten!

EcoCube har de siste dagene holdt åpent hus i en EcoCube Mini på Sukkerbiten, rett utenfor Den Norske Opera. Vi hadde alt i alt noen hundre interesserte besøkende innom i løpet av noen travle ettermiddager, som ankom både til lands og til vanns. Tilreisende kom til og med fra Japan og Statene for å beskue; ”oh my god, is that the windmill?”

Med god mat og drikke fra Sukkerbiten, så som hvitvinsdampa blåskjell og smakfull pizza servert av gjengen fra Café Mono og Revolver, og værgudene hovedsakelig på vår side var stemninga på topp!

De fleste var overrasket over hvor romslig enheten er og alt vi har fått plass til – til tross for sine beskjedne ytre mål. Det grønne taket var også en suksess, og vi tar med oss forslag om utvidelse til urtehage, blomstereng og jordbæråker videre!

Har du forslag eller ønsker, så send gjerne en epost på post@ecocube.no!

Leave a Reply